Wat is Kamagra ?

Het Sildenafil Citrate geproduceerd door het Indische Ajanta Pharmaceutical is op de markt gekend onder de naam Kamagra. In wezen bevat Kamagra dezelfde stoffen als Viagra, alleen is Kamgra een stuk goedkoper. Kamagra wordt gebruikt door mannen die te kampen hebben met erectie problemen, soms ook wel eens impotentie genoemd. Denk er aan dat ook Kamagra de erectie niet zomaar als bij toverslag laat verschijnen, er dient steeds een seksuele stimulans aanwezig te zijn.

Hoe moet ik Kamagra nemen om het beste effect te krijgen?

Kamagra pillen zijn verpakt per 4 en komen en worden meestal in doseringen van 100mg gegeven, deze kan echter ook verlaagd worden naar Kamagra 50mg indien u de hogere dosis niet goed verteerd. Kamagra dient ongeveer één uur voor je seks hebt ingenomen te worden, hoeveel tijd het nodig heeft om te werken hangt af van de persoon maar meestal is dit ongeveer een half uurtje. Kamagra is normaal in staat om je nog een erectie te bezorgen tot ongeveer 4 uur nadat je het hebt ingenomen. Je neemt Kamagra ook best in met wat water en nuttigt best ook geen zware of al te vettige maaltijd want dit zal de werking beïnvloeden. Zoals als bij andere medicatie wordt bij het nemen van Kamagra de inname van alcohol afgeraden want dit zal ook een nefast effect hebben op de goede werking van Kamagra. Zorg er ook voor dat je niet meer tabletten slikt dan de hoeveelheid die je dokter je voorgeschreven heeft.

Kunnen er voor mij bijwerkingen optreden?

Kamagra kan ook zorgen voor bijwerkingen, maar echter niet iedereen zal er last van ondervinden. De bijwerkingen die je kan ondervinden bij het nemen van Kamagra zijn meestal een lichte hoofdpijn en het beginnen blozen, in mindere maten kan men ook hinder ondervinden van een verstopte neus, duizeligheid, een hartslag die anders is dan normaal en het kan ook wel eens een effect op je gezichtsvermogen hebben. Indien je na het nemen van Kamagra een erectie zou krijgen die langer aanhoudt als 6 uur contacteer dan zo snel mogelijk je dokter. U mag geen Kamgra nemen gecombineerd met medicatie die vervaardigt is op basis van nitraten of als u hart- of leverproblemen hebt. Neem Kamagra steeds in zoals uw dokter zegt en steeds in samenspraak met hem. Kamagra dient zoals elk ander geneesmiddel buiten het bereik van kinderen bewaard te worden. Bewaar uw Kamagra ook in zijn originele verpakking en op een plaats die droog is en waar het niet warmer wordt dan 30 graden.